• 'wooden_lining_workplaceproject: Πρόταση νέων γραφείων της εταιρείας G.E.R.S στον Πειραιά. Μελέτη-κατασκευή (2018) 

Η κεντρική ιδέα της πρότασης αποτελείται από την χάραξη των γραφείων κατά μήκος του χώρου και η ένωση τους με την υποδοχή και τους βοηθητικούς χώρους μέσο κοινόχρηστου διαδρόμου. Η χάραξη αυτή γίνεται με γυάλινα πετάσματα επενδυμένα με μεμβράνη αμμοβολής ώστε να διατηρηθεί στο μέγιστο ο φυσικός φωτισμός των γραφείων αλλά ταυτόχρονα και η ιδιωτικότητα τους.

 Το γραφείο του διευθυντή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε πέρα από το να λειτουργεί ως ανεξάρτητος χώρος, να μπορεί να ενωθεί και με το meeting room μέσο συρόμενων γυάλινων πετασμάτων. Για την επένδυση των επίπλων υποδοχής και των ξύλινων επενδύσεων (γραφείων, meeting room) έχουν χρησιμοποιηθεί πηχάκια μασίφ δρυς τριγωνικής διατομής σε κατακόρυφη διάταξη. Στις επενδύσεις των ντουλαπιών στην υποδοχή, στα wc αλλά και για την στήριξη ενιαίων ραφιών στα γραφεία η κατασκευή με τα πηχάκια έχει χρωματιστεί σε ανοιχτό γκρι ή μπλε χρώμα (διευθυντή) ανάλογα με τους περιμετρικούς τοίχους του κάθε χώρου. Η πλευρά του τοίχου από το οποίο γίνεται η πρόσβαση στο χώρο υποδοχής έχει επεκταθεί  για να διαμορφωθούν οι βοηθητικοί χώροι (server, βεστιάριο, wc, κουζίνα, αποθήκη). Όλη αυτή η ενότητα των βοηθητικών χώρων έχει χρωματιστεί σε θερμή κόκκινη απόχρωση.

1. entrance view
2. reception desk view
3. manager\'s office
3. manager's office
4. meeting room
5.meeting room
6. plan view
view_001 meeting room
detail_01
sketch_01 reception desk
sketch_02 wood paneling
sketch_03 office\'s desks
sketch_03 office's desks
sketch_04