• Urban_vibes apartment: Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα. Μελέτη - κατασκευή (2014)

Η κεντρική ιδέα της πρότασης είναι η δημιουργία  μιας ανοιχτού τύπου κάτοψη για τους κοινοχρήστους χώρους του διαμερίσματος (χολ, καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία) και μιας προστατευμένης περιοχής για τους βοηθητικούς χώρους (wc και αποθήκη) και τους δύο χώρους ύπνου. Οι χρωματιστοί που προτείνονται είναι pal αποχρώσεις για τα υπνοδωμάτια , γκρι απαλό ανοιχτό για το καθημερινό και γκρι σκούρο στο χώρο της κουζίνας ώστε να τονιστεί η αντίθεση των λευκών ντουλαπιών και να ξεπροβάλει μεσα από το σκούρο φόντο.

Τέλος, η χρήση των φυσικών υλικών όπως το κεραμικό τούβλο, το πλακίδιο τσιμέντου, το γυαλί αμμοβολή σε γαλάζια απόχρωση, το ξύλο osb, και το ξύλο mdf, με λευκό γυαλιστερό φινίρισμα χρησιμοποιούνται να δημιουργηθεί μια mixed&match αισθητική συνδυάζοντας το vintage με το σύγχρονο στιλ.

γενική άποψη
εικόνα 3D
εικόνα 3D
 κατόψη (αρχική&πρόταση)
κατόψη (αρχική&πρόταση)
υλικά
εικ. 1
εικ. 2
εικ. 3
εικ. 4
εικ. 5